Shop

Herunder ser du vores forskellige kategorier af produkter lige fra essentielle gins til barskabet til andele af vores whiskyfade. Du kan også se vores anbefalinger lige nu.

Vi anbefaler

Herunder finder du vores ypperste anbefalinger lige nu. Det kan være årstidens særlige spiritus, gode tilbud eller gaveæsker, som er særligt sammensat af os til en du holder af. Du kan også finde vej til vores forskellige produktkategorier ovenfor.

 • Solbærlikør_01_lowRes (1).jpg
  299,00 kr. inkl. moms

  Meget aromatisk og kraftig solbærginlikør inspireret af klassisk ”sloegin”. Med friskhed fra solbærrene og en skarpt ramt alkoholprocent balanceres sødmen og leverer en kompleks nydelse med kant. Kan drikkes rent, evt. med en isterning eller med cava/mousserende vin.
  (0,7 liter, alc.vol. 29%)

  Tilføj til kurv
 • 349,00 kr. inkl. moms

  Dette er ikke din klassiske søde rabarbar-gin. Vi har ladet rabarbar indtage den plads, som agurken gør i batch 22. Det giver en frisk, mild gin, hvor enebæren fylder mere end rabarbaren. Står godt til en tør tonic.

  Tilføj til kurv
 • 20190322_RadiusDistillery35816 (1).jpg
  349,00 kr. inkl. moms

  En kraftfuld æblegin med tydelige noter af enebær, citrus og en diskret lakridsnote fra fennikel. Gin’en er destilleret med friske æbler og Radius egen cider, der tilfører både dybde og kompleksitet, og sikrer en uovertruffet eftersmag. Nydes bedst med en sødere tonic og en skive æble.
  (0,5 liter, alc.vol. 43%)

  Tilføj til kurv

Håndsprit

Tiden kalder på håndsprit. Vi tilbyder en velduftende version fra eget destilleri i to varianter: med flip-top eller pumpe.

 • 120,00 kr. inkl. moms

  3 x 300 ml. håndsprit med fliptop-låg. Håndspritten er velduftendende, da den er lavet på ethanol af fødevarekvalitet.

  Tilføj til kurv
 • 40,00 kr. inkl. moms

  300 ml. håndsprit m. flip-top. Velduftende håndsprit i fødevarekvalitet denatureret med isopropylalkohol. Lavet på Oremandsgaard Gods af Radius Distillery. Den perfekte makker i bilen eller i tasken.

  Tilføj til kurv
 • 40,00 kr. inkl. moms

  300 ml. håndsprit med pumpe. Velduftende håndsprit i fødevarekvalitet denatureret med isopropylalkohol. Lavet på Oremandsgaard Gods af Radius Distillery.

  Tilføj til kurv

Fandt du ikke hvad du søgte?

Klik herunder for at se hele vores udvalg i én stor pærevælling af lækre produkter.