Shop

Herunder ser du vores forskellige kategorier af produkter lige fra essentielle gins til barskabet til andele af vores whiskyfade. Du kan også se vores anbefalinger lige nu.

Vi anbefaler

Herunder finder du vores ypperste anbefalinger lige nu. Det kan være årstidens særlige spiritus, gode tilbud eller gaveæsker, som er særligt sammensat af os til en du holder af. Du kan også finde vej til vores forskellige produktkategorier ovenfor.

 • 349,00 kr. inkl. moms

  Vores terroirgin fra Oremandsgaard er lavet på råvarer fra godsets jorde. Nyudsprungne bøgeblader møder rapsblomster, friskegranskud og æbler i en mild gin med bred appel.

  Tilføj til kurv
 • 329,00 kr. inkl. moms

  Let tilgængelig og læskende gin til en floral GT med eftertryk på æble. Sorterne Rubens og Ahrista tilfører sød frugtfylde, og ledsages af citron, havtorn og et strejf af ingefær. Servér med æbleskive lavet på mandolinjern – og husk: undgå ekstra citron!
  (0,5 liter, alc.vol. 43%)

  Tilføj til kurv
 • Batch no. 010 er god til en tom collins drink
  279,00 kr. inkl. moms

  Den helt klassiske London dry gin med solmodne enebær og tydelige noter af kardemomme, frisk citrus, koriander, og hvid peber til at bibringe lidt kant . Kan nydes med både tør og sød tonic, gerne med citronskal, og, selvfølgelig, med masser af is.
  (0,5 liter, alc.vol. 43%)

  Tilføj til kurv
 • 299,00 kr. inkl. moms

  Er du vild med gin eller kender du en der er? Og vil du være med til at støtte et fantastisk formål?
  Så skynd dig at bestil dette års adventsgave fra Radius.

  Du får 4 gaveæsker med lækre Gin& Tonics til din december.
  I hver æske er der en 5 cl. udvalgt gin fra destilleriet og en tilhørende 200 ml. tonic fra bla Fingers Crossed, Fever Tree og Artisan.
  Derudover går 50 kr. af hver solgt adventsgave til Cykelnerven, som er Scleroseforeningens velgørenhedsevent, der samler penge ind til forskning i sclerose. læs mere nedenfor.

  Tilføj til kurv

Håndsprit

Tiden kalder på håndsprit. Vi tilbyder en velduftende version fra eget destilleri i to varianter: med flip-top eller pumpe.

 • 120,00 kr. inkl. moms

  3 x 300 ml. håndsprit med fliptop-låg. Håndspritten er velduftendende, da den er lavet på ethanol af fødevarekvalitet.

  Tilføj til kurv
 • 40,00 kr. inkl. moms

  300 ml. håndsprit m. flip-top. Velduftende håndsprit i fødevarekvalitet denatureret med isopropylalkohol. Lavet på Oremandsgaard Gods af Radius Distillery. Den perfekte makker i bilen eller i tasken.

  Tilføj til kurv
 • 40,00 kr. inkl. moms

  300 ml. håndsprit med pumpe. Velduftende håndsprit i fødevarekvalitet denatureret med isopropylalkohol. Lavet på Oremandsgaard Gods af Radius Distillery.

  Tilføj til kurv

Fandt du ikke hvad du søgte?

Klik herunder for at se hele vores udvalg i én stor pærevælling af lækre produkter.