Shop

Herunder ser du vores forskellige kategorier af produkter lige fra essentielle gins til barskabet til andele af vores whiskyfade. Du kan også se vores anbefalinger lige nu.

Vi anbefaler

Herunder finder du vores ypperste anbefalinger lige nu. Det kan være årstidens særlige spiritus, gode tilbud eller gaveæsker, som er særligt sammensat af os til en du holder af. Du kan også finde vej til vores forskellige produktkategorier ovenfor.

 • 350,00 kr. inkl. moms

  I vores gavesæt finder du 1 x Radius agurkegin Batch 0022. Dertil 4 luksus tonic fra Artisan – to tørre Skinny London Tonic og to søde Classic London Tonic. En gave der kan nydes ved modtagelse.

  Tilføj til kurv
 • 300,00 kr. inkl. moms

  Magasinet Gastro kalder den genial. Vi er da også svært stolte vores nyskabende dildakvavit, der får ekstra umamismag fra baerii caviar fra Rogn. Blød i smagen og helt perfekt til en sildemad. Hvis du ikke overbevist, så sving forbi Selma i København og prøv akvavitten til en af deres smørebrødsanretninger.

  Tilføj til kurv
 • 350,00 kr. inkl. moms

  Godsets familieæble Alfred Hage er helt særligt og findes kun ét sted i verden: i vores æbleplantage i Præstø. Denne gin har 3 dybe nuancer af æble – og alkoholen har vi destilleret fra bunden på selve æblet. Du får sprød syre fra de friske æbler, den runde sødme fra cideren og dybden i smagen fra destillatet. Irisroden og enebærret giver denne gin karakter – og den brændte kanel underspillede nuancer af røg der blender ind i æblesymfonien.
  Drik den ren med en isterning, eller med en tør tonic og et par peberkorn.

  Batch No. 42 er produceret i et begrænset antal – der er kun lavet 200 flasker -så skynd dig at få fingrene i din flaske.

  (0,5 liter, alc.vol. 43%)

  Tilføj til kurv
 • 20190322_RadiusDistillery35816 (1).jpg
  349,00 kr. inkl. moms

  En kraftfuld æblegin med tydelige noter af enebær, citrus og en diskret lakridsnote fra fennikel. Gin’en er destilleret med friske æbler og Radius egen cider, der tilfører både dybde og kompleksitet, og sikrer en uovertruffet eftersmag. Nydes bedst med en tør tonic og en skive æble.
  (0,5 liter, alc.vol. 43%)

  Tilføj til kurv

Håndsprit

Tiden kalder på håndsprit. Vi tilbyder en velduftende version fra eget destilleri i to varianter: med flip-top eller pumpe.

 • 120,00 kr. inkl. moms

  3 x 300 ml. håndsprit med fliptop-låg. Håndspritten er velduftendende, da den er lavet på ethanol af fødevarekvalitet.

  Tilføj til kurv
 • 40,00 kr. inkl. moms

  300 ml. håndsprit m. flip-top. Velduftende håndsprit i fødevarekvalitet denatureret med isopropylalkohol. Lavet på Oremandsgaard Gods af Radius Distillery. Den perfekte makker i bilen eller i tasken.

  Tilføj til kurv
 • 40,00 kr. inkl. moms

  300 ml. håndsprit med pumpe. Velduftende håndsprit i fødevarekvalitet denatureret med isopropylalkohol. Lavet på Oremandsgaard Gods af Radius Distillery.

  Tilføj til kurv

Fandt du ikke hvad du søgte?

Klik herunder for at se hele vores udvalg i én stor pærevælling af lækre produkter.