Handelsbetingelser

Betingelser og vilkår for kunder og abonnementer på radiusdistillery.com

Betingelserne gælder for hjemmesiden www.radiusdistillery.com, de produkter der leveres i henhold til webshop samt de abonnementservices, som tilbydes på hjemmesiden. Ved at bruge hjemmesiden eller ansøge om et Radius Distillery abonnement via hjemmesiden, accepterer du derved vilkårene og indfinder i at være bundet af disse vilkår. Radius Distillery anbefaler, at du printer en en kopi af disse vilkår.
Du er altid velkommen til at kontakte os på mail hello@radiusdistillery.com eller på telefon 60575860, hvis du har du spørgsmål til vores handelsbetingelser.

1. Oplysninger om os

Radius Distillery A/S
Oremandsgaard Gods
Oremandsgaard Allé 2
4720 Præstø
Hjemsted: Præstø
E-mail: hello@radiusdistillery.com
CVR: 38200976

2. Priser

2.1. Samtlige priser på radiusdistillery.com er angivet i valuta DKK.

2.2. De priser og fragtomkostningerne som er angivet på hjemmesiden, gælder til hver en tid, dog med undtagelse af åbenlyse typografiske fejl. Priserne er inklusive moms.

2.3. Prisen for et abonnement består normalt af et periodemæssigt abonnementsgebyr (f.eks. et månedligt gebyr). De priser, der er gældende for dit abonnement, er fremhævet i forbindelse med din ansøgning om et Radius Distillery abonnement.

2.4. Priser og forsendelsesomkostninger kan ændres til enhver tid. Du er bundet af de priser, der gælder netop på det tidspunkt, hvorpå har tegnet dit Radius Distillery abonnement. Dog med mindre vi giver dig besked om prisændringer, og du ikke inden for 21 dage fra den dato, hvor meddelelsen er sendt, meddeler, at du ikke accepterer sådanne ændrede vilkår (Radius Distillery abonnementet vil herved omgående ophøre).

2.5 Webshop: Fragt sker med GLS, du vælger selv om du ønsker levering til valgfri pakkeshop, til din erhvervsadresse eller til din privatadresse. Levering er gratis ved køb for ved 500 DKK.
Ved køb for under 500 kroner herunder koster levering følgende: Valgfri GLS pakkeshop 29 DKK. Erhvervs- eller privat adresse 49 DKK.

2.6 Abonnement: Fragt af flaskepost koster altid 29 DKK. Fragt sker med GLS og du vælger selv om du ønsker levering til valgfri pakkeshop, til din erhvervsadresse eller til din privatadresse.

3. Ansøgning og hyppighed for abonnementservice

3.1. Du skal være fyldt 18 år, for at kunne tegne et Radius Distillery Abonnement.

3.2. Vi vil bekræfte modtagelsen ved at sende en besked til den e-mail adresse, du indtastede, når du har ansøgt om et Radius Distillery Abonnement via hjemmesiden. Aftalen mellem dig og Radius Distillery er først trådt i kraft, når vi i en ny e-mail til dig bekræfter, at produkterne er blevet eller vil blive sendt til dig.

3.3. Du vil én gang hver anden måned, få leveret produkter til den adresse, som du har angivet i henhold til Abonnementsaftalen. Produktet er typisk sammensat af mindst 4 produkter, der leveres i en særlig pakke. Produkterne kan være specialstørrelser, herunder fuld størrelse, rejsestørrelse og/eller prøvestørrelse.

3.4. Vi forbeholder os ret til at afstå fra at handle med dig uden begrundelse.

4. Betaling

4.1. Indtil dit abonnement opsiges accepterer du, at betale den aftalte abonnementspris hver anden måned, ved indgåelse af dit Radius Distillery abonnement.

4.2. Den første månedlige abonnementspris betales den 1. I den førstkommende abonnements leveringsmåned, og efterfølgende periodemæssige abonnementsgebyrer betales normalt 1. i måneden.

Hvis din ansøgning om abonnement ikke imødekommes (jf. punkt 2.4), vil der ikke blive betalt noget gebyr. 

4.3. Betaling af abonnement skal foregå via en af disse muligheder; Visa, Mastercard, Maestro. Du accepterer, at vi kan opkræve periodemæssige abonnementsgebyrer fra dit kredit- eller betalingskort uden yderligere godkendelse, indtil du ændrer din betaling via din konto på hjemmesiden.

4.4. Betaling kan også ske med et af Radius Distillery udstedt gavekort eller vouchers (under iagttagelse af de betingelser, der fremgår af den pågældende voucher eller gavekort).

4.5. Vi forbeholder os ret til at foretage et kredittjek på dig.

4.6. Skal du ændre (herunder fornye eller slette) dit kredit- eller betalingskort, kan du foretage ændringerne for din betaling via din konto på hjemmesiden.

4.7. Betaling af varer i webshop skal foregå via en af disse muligheder; Visa, Mastercard, Maestro eller Mobilepay. Beløbet trækkes ved afsendelse af dine varer.

4.8. Vi gør opmærksom på, at tilbud og rabatter ikke kan kombineres med eksisterende rabatter, nedsatte varer eller priskampagner.

4.9. Du skal være fyldt 18 år for at handle på Radius Distillery webshop.

5. Opsigelse og automatisk fornyelse af abonnementservice

5.1. Du og Radius Distillery kan til enhver tid og uden begrundelse opsige abonnementet.

Ønsker du at opsige dit abonnement, kan du gøre dette nemt via dit personlige log-in.
Fra opsigelsesdagen vil du ikke modtage flere Radius Distillery sendinger. Den sidste abonnements sending vil derfor være den, du sidst har betalt for inden din opsigelse. 
Vi gør opmærksom på, at ønsker du at opsige dit abonnement fra den kommende måned, så skal vi venligst modtage din udmeldelse senest den 26. i måneden forinden din leveringsmåned (levering sker i lige måneder).

5.2. Du kan pause dit abonnement ved Radius Distillery via din konto på hjemmesiden.

5.3 Vi gør opmærksom på kommende levering indhold, 2 uger forinden levering.

6. Leveringstid

6.1. Ved oprettelse af Radius Distillery abonnement, vil modtage Radius Distillery produkter hver anden måned i lige måneder efter indgåelse af et abonnement. Du vil modtage din første Radius Distillery levering i den kommende leverings måned. Du vil have mulighed for at bestille en straks levering ved bestilling, med levering 2-4 dage efter bestilling.

6.2. Hvis et Radius Distillery produkt er udsolgt, forbeholder vi os retten til at ændre til et andet lignende produkt.

6.3. Ved bestilling af et Radius Distillery produkt i vores webshop, leverer vi efter valgt leveringsmetode indenfor 2-4 hverdage.

7. Fortrydelsesret

7.1. Såfremt du er en forbruger, kan du lovligt ombestemme dig inden for 14 dage (“fortrydelsesfrist”) fra den dag du modtager et Radius Distillery produkt. Denne fortrydelsesfrist skal altid omfatte mindst syv arbejdsdage.

7.2. Du kan kun udøve din fortrydelsesret, hvis produkterne i al væsentlighed er uændret. Dette gælder ikke, såfremt Radius Distillery produktet er blevet beskadiget eller ændret på grund af en handling, der har været nødvendig for at undersøge produktet, eller på grund af en omstændighed, der ikke kan henføres til dig.

7.3. Du udøver din fortrydelsesret ved at gøre følgende: Kontakt os inden udløbet af fortrydelsesfristen, for at advisere din retur. Du kan kontakte os ved at sende en e-mail til hello@radiusdistillery.com

7.4. Hvis du udøver din fortrydelsesret, refunderer Radius Distillery, hvad du har betalt for produktet i overensstemmelse med vores returpolitik (jf. punkt 9 nedenfor).

7.5. Oplysninger om dine lovbestemte fortrydelsesret er også anført i vores meddelelse om, at et Radius Distillery produkt er blevet eller vil blive sendt til dig.

8. Klager

8.1. Fra den 15. februar 2016 har alle forbrugere i EU fået en ny fælles europæisk klageportal, der giver mulighed for at klage direkte til virksomheder i andre EU-lande. Hensigten med den europæiske klageportal er, at gøre det nemmere for både forbrugere og netbutikker at håndtere klagesager på tværs af grænserne. Denne mulighed skal du naturligvis også have. Linket til klageportalen kan du finde her http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Vi vil meget gerne hjælpe dig såfremt at du har klager. Du er altid meget velkommen til at skrive til os på hello@radiusdistillery.dk. 

9. Returpolitik

9.1. Efter du har udøvet din fortrydelsesret (se punkt 7 ovenfor), og hvis du returnerer et Radius Distillery produkt til os, vil vi gennemføre tilbagebetaling hurtigt, og senest 14 dage fra den dato, vi har modtaget et produkt retur. Vi vil således tilbagebetale produktets pris. Du bærer omkostningerne ved at returnere RD produktet til os (jf. punkt 7.3 ovenfor).

9.2. Hvis du returnerer et Radius Distillery produkt til os af andre grunde (f.eks. fordi du tror, at Radius Distillery produktet er defekt), vil vi med det samme undersøge det returnerede produkt og derefter give dig besked via e-mail inden for en rimelig tid vedrørende din tilbagebetaling. Vi udfører normalt tilbagebetaling snarest muligt og senest 14 dage fra den dato, hvor vi modtog information om, at købet ønskes annulleret. Vi vil tilbagebetale produktets pris og eventuelle rimelige udgifter, du har haft ved at returnere Radius Distillery produktet til os.

9.2.1. Vi vil som udgangspunkt tilbagebetale penge til dig via samme betalingsmetode, som du brugte til at gennemføre din betaling til os.

10. Force Majeure

10.1. Radius Distillery er ikke ansvarlig for eventuelle manglende opfyldelse eller forsinkelse i opfyldelsen af ​​nogen af ​​vores forpligtelser i henhold til et Abonnement, der er forårsaget af begivenheder uden for vores rimelige kontrol (force majeure).

10.2. Force majeure omfatter enhver begivenhed, handling, undladelse eller ulykke uden for vores rimelige kontrol og omfatter i særdeleshed (uden begrænsning) følgende:

10.2.1. Lockout, strejker eller andre faglige aktioner;

10.2.2. Terrorangreb eller trussel om terrorangreb, krig eller trussel eller forberedelse til krig, civile uroligheder, invasion eller oprør;

10.2.3. Brand, storm, eksplosion, jordskælv, oversvømmelse, epidemier eller andre naturkatastrofer;

10.2.4. Umulighed af brug af jernbaner, fly, skibsfart, biltransport eller anden form for offentlig eller privat transport; og

10.2.5. Umulighed af brug af offentlige eller private telenet.

10.3. Vores ydelser i henhold til ethvert abonnement anses for at være suspenderet for den periode, hvor force majeure-hændelsen pågår. Radius Distillery vil bruge vores rimelige bestræbelser på, at bringe force majeure-hændelsen til ophør eller at finde en løsning, hvorved vores forpligtelser i henhold til abonnement kan gennemføres til trods for force majeure hændelsen.

11. Ansvar

11.1. Hvis du er en forbruger reguleres vores ansvar for de leverede Radius Distillery produkter af kapitlet vedrørende Forbrugerkøb i den danske købelov (LBKG 2003-03-28 nr 237). I øvrige tilfælde er vi kun ansvarlig for brud på disse vilkår, og kun for et samlet beløb svarende til dit årlige abonnementsgebyr, med mindre der foreligger tilfælde af grov uagtsomhed eller forsætlig adfærd. Disse begrænsninger gælder alene såfremt de er i overensstemmelse med gældende dansk lov.

12. Meddelelser

12.1. Meddelelser til os, skal sendes til hello@radiusdistillery.com. Meddelelser til dig sendes til den e-mail-adresse, du har angivet på hjemmesiden.

13. Tredjeparts websteder

13.1. Dette website kan indeholde links til hjemmesider, der drives af en af ​​vores partnere, annoncører eller tilknyttede selskaber eller andre tredjeparter. Bemærk, at Radius Distillery ikke er ansvarlige for indholdet af sådanne hjemmesider eller de varer eller tjenester, der tilbydes der.

14. Intellektuel ejendomsret

14.1. Radius Distillery eller vores licensgivere ejer alle immaterielle rettigheder til hjemmesiden og alle materialer lagt ud på hjemmesiden. Disse rettigheder og materialer er beskyttet af copyright og enhver ret i denne forbindelse forbeholdes.

14.2. Du kan udskrive en kopi eller downloade uddrag af sider på hjemmesiden til personligt brug. Du må ikke bruge nogen del af vores ophavsretligt beskyttede materiale til kommercielle formål uden først at indhente en licens fra os eller vores licensgivere.

14.3. Ved tegning af et abonnement, giver du os en uigenkaldelig ret til at citere fra kommentarer om Radius Distillery, Radius Distillery produkter og/eller abonnementer, som du har anført på hjemmesiden eller sociale medier samt at bruge citater på vores hjemmeside, på sociale medier og ved anden markedsføring.

15. Tilføjelser og ændringer

15.1. Vi kan fra tid til anden foretage tilføjelser eller ændringer til disse vilkår. Du er bundet af de forhold, der gælder på det tidspunkt, du har tegnet Radius Distillery abonnement, medmindre vi underretter dig om ændringer i disse vilkår, og du ikke inden 60 dage fra den dato, hvor meddelelsen er sendt, informerer os om, at du ikke accepterer sådanne ændrede vilkår (i givet fald vil dit abonnementet vil straks ophøre).

16. Lovvalg og tvister

16.1. Disse vilkår og dit abonnement skal fortolkes og anvendes i overensstemmelse med dansk lovgivning. Tvister i anledning af disse vilkår eller dit abonnement, skal afgøres ved de danske civile domstole.

17. Overdragelses af rettigheder og pligter

17.1. Du må ikke overdrage dine rettigheder eller forpligtelser i henhold til abonnementet uden vores forudgående skriftlige samtykke. Radius Distillery kan til enhver tid i din abonnementsperiode overdrage vores rettigheder eller forpligtelser i henhold til abonnementet.