Terroir

Vores terroir produkter – udviklet og produceret med og af produkter fra Oremandsgaard og nær omegn,

 • 349,00 kr. inkl. moms

  Hjørnestenen i Oremandsgaards æblegin er Hageæblet. Dette æble egner sig perfekt til gin, fordi det er både syrligt og sødt, når vi plukker de i vores æblelund midt i september. Denne gin er et samarbejde mellem generationer, da tipoldefar Alfred har udviklet æblesorten, mens nuværende godsejer August har stået for ginopskriften. Smagsmæssigt er æblet i fokus, efterfulgt af mild enebær som afrundes af frisk havtorn og citron. Ginen er naturligvis økologisk.
  Nydes med en klassisk tonic

  Alk. vol. 43%
  ml 500

  Tilføj til kurv
 • 249,00 kr. inkl. moms

  Oremandsgaard Æbletif – Præstø Cuvée 2021
  Vores Æbletif er lavet af haveæbler fra Sydsjælland destilleret og fortyndet ned til 25% med lækker lollandsk Ingrid Marie æblemost og lagret på Sherry PX fade i 6. måneder. Nydes rent som aperitif – eller over is toppet med danskvand eller mousserende vin.

  Tilføj til kurv
 • 699,00 kr. inkl. moms

  Drær er vores første single cask Young Rye. En spiritus der ikke før nu har forladt jorderne på Oremandsgaard Gods. Hos rug modnes pollenkornene samtidigt i alle planter, og derfor frigives deres pollen også samtidig i en stor tågesky. Når man ser denne tågesky, hedder det sig, at rugen drær – et forvarsel om at høsten står for døren. Intet er derfor mere nærliggende end at kalde den tidlige høst af, hvad der senere bliver til en rugwhisky, for drær. 16 måneder på et PX Sherry fad.

  Alk. vol. 58%
  ml 500

  Tilføj til kurv
 • Ikke på lager
  349,00 kr. inkl. moms

  Vores haveæblebrandy er fremstillet på den smukke historie om hvordan godsets naboer hvert efterår indleverer mere end 50 tons æbler mod at få Radius gin den anden vej. Resultatet er en fuldstændig unik æblebrandy, hvor naboernes høst af utallige æblesorter sammensættes i helt nye blandingsforhold hvert år. Smagsmæssigt er der først frisk æble og bagefter dybe, søde rosinnoter fra de 220L Sherry PX-fade, som æblebrandyen har ligget på, i ca. 2 år før vi fylder på flaske. Nydes som en klassisk avec eller i god mousserende vin.

  Alk. vol. 43%
  ml 500

  Læs mere
 • 399,00 kr. inkl. moms

  På Oremandgaard Gods har vi vores egen æblelund udelukkende med gamle danske æblesorter, blandt andet vores eget slægtsæble Hage-æblet. Nu har vi flasket en æblebrandy lavet på en hemmelig sammensætning af æbler fra lunden komponeret af Godsejer August Hage. Vores æblebrandy er fermenteret og destilleret på gården og derefter lagt på et 40-60 år gammelt Oloroso sherry Butt i 30 måneder. Nydes som en klassisk avec til kaffe, fed ost eller på en særlig god dag.

  Alk. vol. 43%
  ml 500

  Tilføj til kurv

Fandt du ikke hvad du søgte?

Klik herunder for at for at gå til forsiden af shoppen.