Radius Essentials

De gins, vi mener bør være en del af ethvert barskab. Fra vores take på den klassiske London Dry, til den prisvindende komplekse æblegin.

 • 349,00 kr. inkl. moms

  Superkoncentreret klassisk gin skåret over batch No. 010 med masser af enebær og noter af citrus fra IPA humle. Intens, men balanceret, stadig blød og med underliggende noter fra irisrod. Leveret i ægte navy strength – fantastisk i både GT og Dry Martini.
  (0,5 liter, alc.vol. 57,5%)

  Tilføj til kurv
 • batch no. 003 french 75 opskrift
  350,00 kr. inkl. moms

  Tidlig sommer noter af hyld og fennikel – Denne gin er til de 11 måneder du savner sommer i Danmark. Med en floral og frisk næse af hyldeblomst og citron og en bund af enebærsødme og friske lakrids noter fra fennikel, har du en perfekt makker til en GT der bringer dig tilbage til solens varme. Prøv en sødere tonic i denne GT og pres de æteriske olier ud af citronskallen i toppen af glasset på din skænkede drink.

  (0,5 liter, alc.vol. 43%)

  Tilføj til kurv
 • Batch no. 010 er god til en tom collins drink
  279,00 kr. inkl. moms

  Den helt klassiske London dry gin med solmodne enebær og tydelige noter af kardemomme, frisk citrus, koriander, og hvid peber til at bibringe lidt kant . Kan nydes med både tør og sød tonic, gerne med citronskal, og, selvfølgelig, med masser af is.
  (0,5 liter, alc.vol. 43%)

  Tilføj til kurv
 • 299,00 kr. inkl. moms

  Vores klassiske, prisvindende æblegin bygget op omkring Holsteiner Cox æbler fra Lolland. Tydelige enebær der, med fuld respekt for de blide, friske æblenoter, understøttes elegant af citrus, rose og en diskret lakridsnote fra fennikel. Træder bedst frem med en sød tonic, og gerne en skive frisk æble.
  (0,5 liter, alc.vol. 43%)

  Tilføj til kurv
 • 20190322_RadiusDistillery35842.jpg
  249,00 kr. inkl. moms

  Agurk og citrongræs går forrest i denne lette og meget aromatiske gin, og følges op af citronskal og havtorn. Den matcher foråret og sommeren og i en gin-tonic med masser af is, et par friske peberkorn og en sammenrullet agurkeskive har man en sikker crowd pleaser.
  (0,5 liter, alc.vol. 43%)

  Tilføj til kurv
 • 20190322_RadiusDistillery35816 (1).jpg
  349,00 kr. inkl. moms

  En kraftfuld æblegin med tydelige noter af enebær, citrus og en diskret lakridsnote fra fennikel. Gin’en er destilleret med friske æbler og Radius egen cider, der tilfører både dybde og kompleksitet, og sikrer en uovertruffet eftersmag. Nydes bedst med en tør tonic og en skive æble.
  (0,5 liter, alc.vol. 43%)

  Tilføj til kurv
 • 329,00 kr. inkl. moms

  Let tilgængelig og læskende gin til en floral GT med eftertryk på æble. Sorterne Rubens og Ahrista tilfører sød frugtfylde, og ledsages af citron, havtorn og et strejf af ingefær. Servér med æbleskive lavet på mandolinjern – og husk: undgå ekstra citron!
  (0,5 liter, alc.vol. 43%)

  Tilføj til kurv

Fandt du ikke hvad du søgte?

Klik herunder for at for at gå til forsiden af shoppen.