Økologisk gin

Prøv vores helt nye økologiske gins. Fire gins der rummer den mere klassiske gin, en navy strength, den lette med agurk og en tør gin med masser af grapefrugt.

 • 329,00 kr. inkl. moms

  Batch 043 er en let gin med æblet i fokus, efterfulgt af syrlige noter af havtorn og humle samt et strejf af fennikelfrø. Nyd den med en klassisk tonic.

  Og så er æblerne er plukket i æblelunden lige her på Oremandsgaard Gods hvor vi bor..

  Tilføj til kurv
 • 269,00 kr. inkl. moms

  Batch 044 er en frisk gin med masser af agurk i fokus efterfulgt af en syrlig lethed fra havtorn og humle. Nyd den med en tør tonic.

  Tilføj til kurv
 • 349,00 kr. inkl. moms

  Batch 045 er en tør og fyldig gin med grapefrugt og humle i front efterfulgt af noter fra mynte og havtorn. Nyd den med en klassisk tonic.

  Tilføj til kurv
 • 229,00 kr. inkl. moms

  Batch 046 er vores version af en klassisk London dry gin med masser af enebær og tydelige noter af irisrod og citronskal. Nyd den med en tør tonic.

  Tilføj til kurv
 • 379,00 kr. inkl. moms

  Batch 047 – Navy strenght er en kompleks og smagfuld gin. Fyldig med masser af enebær og kraftige noter fra irisrod og angelikarod. Nyd den med en klassisk tonic.

  Tilføj til kurv
 • 349,00 kr. inkl. moms

  Hjørnestenen i Oremandsgaards æblegin er Hageæblet. Dette æble egner sig perfekt til gin, fordi det er både syrligt og sødt, når vi plukker de i vores æblelund midt i september. Denne gin er et samarbejde mellem generationer, da tipoldefar Alfred har udviklet æblesorten, mens nuværende godsejer August har stået for ginopskriften. Smagsmæssigt er æblet i fokus, efterfulgt af mild enebær som afrundes af frisk havtorn og citron. Ginen er naturligvis økologisk.
  Nydes med en klassisk tonic

  Alk. vol. 43%
  ml 500

  Tilføj til kurv

Eller vend tilbage til shoppen 

Klik herunder for at for at gå til forsiden af shoppen.