Alle produkter

Alt hvad vi har. Gins, tonics, æblebrandy, likør, fadandele og alt i mellem. Scroll igennem udvalget og find lige det du mangler.

 • 349,00 kr. inkl. moms

  Superkoncentreret klassisk gin skåret over batch No. 010 med masser af enebær og noter af citrus fra IPA humle. Intens, men balanceret, stadig blød og med underliggende noter fra irisrod. Leveret i ægte navy strength – fantastisk i både GT og Dry Martini.
  (0,5 liter, alc.vol. 57,5%)

  Tilføj til kurv
 • Batch no. 010 er god til en tom collins drink
  279,00 kr. inkl. moms

  Den helt klassiske London dry gin med solmodne enebær og tydelige noter af kardemomme, frisk citrus, koriander, og hvid peber til at bibringe lidt kant . Kan nydes med både tør og sød tonic, gerne med citronskal, og, selvfølgelig, med masser af is.
  (0,5 liter, alc.vol. 43%)

  Tilføj til kurv
 • 20190322_RadiusDistillery35842.jpg
  249,00 kr. inkl. moms

  Agurk og citrongræs går forrest i denne lette og meget aromatiske gin, og følges op af citronskal og havtorn. Den matcher foråret og sommeren og i en gin-tonic med masser af is, et par friske peberkorn og en sammenrullet agurkeskive har man en sikker crowd pleaser.
  (0,5 liter, alc.vol. 43%)

  Tilføj til kurv
 • 20190322_RadiusDistillery35816 (1).jpg
  349,00 kr. inkl. moms

  En kraftfuld æblegin med tydelige noter af enebær, citrus og en diskret lakridsnote fra fennikel. Gin’en er destilleret med friske æbler og Radius egen cider, der tilfører både dybde og kompleksitet, og sikrer en uovertruffet eftersmag. Nydes bedst med en sødere tonic og en skive æble.
  (0,5 liter, alc.vol. 43%)

  Tilføj til kurv
 • Ikke på lager
  23,00 kr. inkl. moms

  Classic London Dry tonic kommer med en balanceret sødme. Derfor den særligt godt til vores tørre tonic som f.eks. Batch 3, 10, 29 og 38.

  Læs mere
 • 299,00 kr. inkl. moms

  Anmeldelserne af den nytænkende dildakvavit fra Radius har været entydigt positive i både Magasinet Gastro og Ekstra Bladets store akvavittest: ”Det er genialt”, ”En virkelig god snaps” og ”Flot, balanceret med en let, sødmefuld og krydret smag af dild. Flot, lang afslutning”. Vi er da også stolte af denne akvavit, der lander med fuld dildsmag og efterfølges af umami og let havagtige noter fra fermenteret Baerii caviar leveret af Rogn. Produktet opstod fordi Rogn oplevede, at postforsendelser med caviar ikke blev afhentet og derfor begyndte at fermentere og måtte kasseres. Efter kyndig destillering af de tidligere videnskabsfolk i Radius, udgør umamien fra caviar nu i stedet den sidste prik over i’et  en blød, tilgængelig akvavit.

  Tilføj til kurv
 • 299,00 kr. inkl. moms

  Vores juleakvavit 2022 er lavet på alt, hvad vi forbinder med jul. Kommen, stjerneanis, appelsinskal og kanel. Efter destillation har den skønne blanding lagret på rom og sherryfade i 4 måneder.

  Alk. vol. 43%
  ml. 500

  Tilføj til kurv
 • Forkæl en du holder af med et gavekort til Radius Distillery. Du vælger selv, om du vil sende gavekortet direkte til modtageren på mail eller om du vil få det tilsendt selv, printe det og overrække det personligt.

  Gavekortet kan kun bruges i webshoppen. Ønsker I at give et gavekort til selve destilleriet. Da send en mail til hello@radiusdsitillery.com

  *køber du flere gavekort kan du vælge flere forskellige modtagere og tilføje personlige beskeder til dem alle, på betalingssiden.

  Tilføj til kurv
 • 18,00 kr. inkl. moms

  Ved at blande saftige botaniske olier med kildevand og kinin af højeste kvalitet fra febertræerne i det østlige Congo har vi skabt en lækker, prisvindende tonic.

  200 ml.

   

  Tilføj til kurv
 • 499,00 kr. inkl. moms

  Vores Kalvehave Marc er fremstillet på druekvas fra den lokale vinbonde i nabobyen Kalvehave. Kvaset er destilleriet med i kedlen. De smagfulde dråber har derefter lagret på et PX Sherry fad i 14 måneder.
  Nyd din Marc efter en lækker og fyldig middag.

  Vi har kun ét 220L fad så skynd din at få fingrene i din flaske kalvehave Marc.

  Alk. vol. 45,8%
  ml 500

  Tilføj til kurv
 • 219,00 kr. inkl. moms

  Straight Kommen Akvavit puster nyt liv i den danske akvavitklassiker. Det er friskheden, der slår dig først. Duften er kraftig på kommen, men den er ikke tung og dyster – nej, det er en frisk og liflig kommen, der næsten bliver citrusagtig. En velkommen moderne fortolkning: klassisk og velkendt i stilen, men med Radius’ uforlignelige håndværk som signatur.

  Alk.vol. 43%
  ml. 500

   

  Tilføj til kurv
 • 18,00 kr. inkl. moms

  Ved at blande essentielle olier fra urter samlet ved Middelhavets kyster med kinin fra febertræerne i Congo, har vi skabt en delikat, floral tonic.

  200 ml.

  Tilføj til kurv

Fandt du ikke hvad du søgte?

Klik herunder for at for at gå til forsiden af shoppen.