Radius Akvavit

Vores udvalg af akvavitter – vores anmelderroste Dild akvavit med caviar, vores take på en straight kommen akvavit og andre spændende sager.

 • 299,00 kr. inkl. moms

  En forretningsmiddag på Frederiksminde satte gang i udviklingstankerne hos de to destillatører hos Radius Distillery. Der skulle laves en dansk akvavit på lammefjordskartofler, hvor den uovertrufne smag fra en god hummer bisque blev kombineret med kommen. Nu er 2 tons kartofler kværnet, gæret og destilleret. Resultatet er en akvavit med tyngde og finesse med klare noter af frisk kommen, som står perfekt til en sildemad.

  Tilføj til kurv
 • 299,00 kr. inkl. moms

  Magasinet Gastro kalder den genial. Vi er da også svært stolte vores nyskabende dildakvavit, der får ekstra umamismag fra baerii caviar fra Rogn. Blød i smagen og helt perfekt til en sildemad. Hvis du ikke overbevist, så sving forbi Selma i København og prøv akvavitten til en af deres smørebrødsanretninger.

  Tilføj til kurv
 • 299,00 kr. inkl. moms

  Vores julesnaps er lavet på alt, hvad vi forbinder med jul. Valnødder, allehånde, appelsin, nellikker kardemomme. Efter destillation har den skønne blanding trukket på rom og sherryfade i 3 måneder.

  Tilføj til kurv
 • 219,00 kr. inkl. moms

  Klassisk Kommen Akvavit når det er bedst.

  (0,5 liter, alc.vol. 43%)

   

  Tilføj til kurv

Fandt du ikke hvad du søgte?

Klik herunder for at for at gå til forsiden af shoppen.