Akvavit, Avec & Likør

Vores udvalg af akvavitter, likør og avec- vores anmelderroste Dild akvavit med caviar, vores solbærlikør inspireret af Sloe gin og vores helt nye Kalvehave Marc.

 • 299,00 kr. inkl. moms

  Anmeldelserne af den nytænkende dildakvavit fra Radius har været entydigt positive i både Magasinet Gastro og Ekstra Bladets store akvavittest: ”Det er genialt”, ”En virkelig god snaps” og ”Flot, balanceret med en let, sødmefuld og krydret smag af dild. Flot, lang afslutning”. Vi er da også stolte af denne akvavit, der lander med fuld dildsmag og efterfølges af umami og let havagtige noter fra fermenteret Baerii caviar leveret af Rogn. Produktet opstod fordi Rogn oplevede, at postforsendelser med caviar ikke blev afhentet og derfor begyndte at fermentere og måtte kasseres. Efter kyndig destillering af de tidligere videnskabsfolk i Radius, udgør umamien fra caviar nu i stedet den sidste prik over i’et  en blød, tilgængelig akvavit.

  Tilføj til kurv
 • 299,00 kr. inkl. moms

  Vores juleakvavit 2022 er lavet på alt, hvad vi forbinder med jul. Kommen, stjerneanis, appelsinskal og kanel. Efter destillation har den skønne blanding lagret på rom og sherryfade i 4 måneder.

  Alk. vol. 43%
  ml. 500

  Tilføj til kurv
 • 499,00 kr. inkl. moms

  Vores Kalvehave Marc er fremstillet på druekvas fra den lokale vinbonde i nabobyen Kalvehave. Kvaset er destilleriet med i kedlen. De smagfulde dråber har derefter lagret på et PX Sherry fad i 14 måneder.
  Nyd din Marc efter en lækker og fyldig middag.

  Vi har kun ét 220L fad så skynd din at få fingrene i din flaske kalvehave Marc.

  Alk. vol. 45,8%
  ml 500

  Tilføj til kurv
 • 219,00 kr. inkl. moms

  Straight Kommen Akvavit puster nyt liv i den danske akvavitklassiker. Det er friskheden, der slår dig først. Duften er kraftig på kommen, men den er ikke tung og dyster – nej, det er en frisk og liflig kommen, der næsten bliver citrusagtig. En velkommen moderne fortolkning: klassisk og velkendt i stilen, men med Radius’ uforlignelige håndværk som signatur.

  Alk.vol. 43%
  ml. 500

   

  Tilføj til kurv
 • 249,00 kr. inkl. moms

  Meget aromatisk og kraftig solbærginlikør inspireret af klassisk ”sloegin”. Med friskhed fra solbærrene og en skarpt ramt alkoholprocent balanceres sødmen og leverer en kompleks nydelse med kant. Kan drikkes rent, evt. med en isterning eller med cava/mousserende vin.

  alk.vol. 29%
  ml 500

  Tilføj til kurv

Fandt du ikke hvad du søgte?

Klik herunder for at for at gå til forsiden af shoppen.