Akvavit & Likør

Vores udvalg af akvavitter og likør – vores anmelderroste Dild akvavit med caviar, vores solbærlikør inspireret af Sloe gin og andre spændende sager.

 • 299,00 kr. inkl. moms

  En forretningsmiddag på Frederiksminde satte gang i udviklingstankerne hos de to destillatører hos Radius Distillery. Der skulle laves en dansk akvavit på lammefjordskartofler, hvor den uovertrufne smag fra en god hummer bisque blev kombineret med kommen. Nu er 2 tons kartofler kværnet, gæret og destilleret. Resultatet er en akvavit med tyngde og finesse med klare noter af frisk kommen, som står perfekt til en sildemad.

  Tilføj til kurv
 • 299,00 kr. inkl. moms

  Anmeldelserne af den nytænkende dildakvavit fra Radius har været entydigt positive i både Magasinet Gastro og Ekstra Bladets store akvavittest: ”Det er genialt”, ”En virkelig god snaps” og ”Flot, balanceret med en let, sødmefuld og krydret smag af dild. Flot, lang afslutning”. Vi er da også stolte af denne akvavit, der lander med fuld dildsmag og efterfølges af umami og let havagtige noter fra fermenteret Baerii caviar leveret af Rogn. Produktet opstod fordi Rogn oplevede, at postforsendelser med caviar ikke blev afhentet og derfor begyndte at fermentere og måtte kasseres. Efter kyndig destillering af de tidligere videnskabsfolk i Radius, udgør umamien fra caviar nu i stedet den sidste prik over i’et  en blød, tilgængelig akvavit.

  Tilføj til kurv
 • 219,00 kr. inkl. moms

  Straight Kommen Akvavit puster nyt liv i den danske akvavitklassiker. Det er friskheden, der slår dig først. Duften er kraftig på kommen, men den er ikke tung og dyster – nej, det er en frisk og liflig kommen, der næsten bliver citrusagtig. En velkommen moderne fortolkning: klassisk og velkendt i stilen, men med Radius’ uforlignelige håndværk som signatur.

  (0,5 liter, alc.vol. 43%)

   

  Tilføj til kurv
 • Solbærlikør_01_lowRes (1).jpg
  299,00 kr. inkl. moms

  Meget aromatisk og kraftig solbærginlikør inspireret af klassisk ”sloegin”. Med friskhed fra solbærrene og en skarpt ramt alkoholprocent balanceres sødmen og leverer en kompleks nydelse med kant. Kan drikkes rent, evt. med en isterning eller med cava/mousserende vin.
  (0,7 liter, alc.vol. 29%)

  Tilføj til kurv

Fandt du ikke hvad du søgte?

Klik herunder for at for at gå til forsiden af shoppen.