Hvad sker der på destilleriet?

Udover at der naturligvis er gang i kedlerne, har vi i løbet af hele året masser af spændende events på destilleriet. Vi afholder Bondemarkeder med lokale producenter, julemarked, musik og andre spændende sager. 

Følg med herinde hvor vi holder jer opdateret.
Vi glæder os til at se jer.

Bondemarked_04

Bondemarkeder 2023

Hver den første lørdag i hver måned afholder vi vores hyggelige Bondmarkeder ved destilleriet på Oremandsgaard Gods. Vi ses næste gang lørdag den 2.december kl. 11-14.
Vi sørger for seje lokale venner og masser af lækkerier til at tage med hjem eller nyde i solen.
Hold øje herinde og på facebook hvor vi løbende opdaterer med flere detaljer.

Vi glæder os til at møde jer!

Bondemarked med et twist af jul den 2.december

Den 2. december kl. 11-14  afholder vi årets sidste Bondemarked – og vi giver det fuld power på hyggen og giver dagen et herligt twist af jul med årets æblegløgg, masser af lokale lækkerier til julens borde, gaver til dem du holder allermest af og så kan du selvfølgelig købe årets juletræ.

Rundvisninger og smagninger

Vi elsker at få besøg – at vise rundt og fortæller vores historie. Og ikke mindst at lade jer smage på vores lækkerier frisketappet fra kedlerne. Butikken i destilleriet har åbent torsdag-lørdag 12-15, men er I ekstra nysgerrige på at høre og se mere om hvordan vi arbejde, se vores fadloft. Så book en rundvisning og smagning ved at klikke på link nedenfor.

Hvis du ønsker en privat rundvisning til en gruppe, bedes du sende en e-mail til hello@radiusdistillery.com med antal deltagere og datoønsker. Er I en større gruppe på mindst 10 personer, kan vi også arrangere let spisning fra lokale producenter.