For virksomheder

Vi har masser af spændende løsninger til dig og din virksomhed. Gaveæsker, rundvisninger og online smagninger. Eller måske I skal have jeres helt egen Spiritus? 

Online smagning eller virtuel fredagsbar

Få den fulde oplevelse af destilleriet og book en privat online smagning. Saml dine kollegaer – sid sammen, eller sammen hver for sig, og bliv guidet igennem vores smagsunivers, historie og produktion.

private label gin

Private Label

Vi nyder at udvikle nye opskrifter i samarbejde med alt fra restauranter, hoteller og virksomheder. Nye ingredienser giver nye udfordringer og nye gins – og vi lever for udvikling.
Ring eller skriv til os så finder vi mulighederne sammen.

Gaveæsker

Skal medarbejderne forkæles med en GT gaveæske? Vi kan sammensætte æsker efter jeres behov, og eventuelt kombinere det med en Private Label flaske. Skriv til os på hello@radiusdistillery.com så finder vi den helt rigtige løsning til jer.

Rundvisninger og smagninger

Vi elsker at få besøg – at vise rundt og fortæller vores historie. Og ikke mindst at lade jer smage på vores lækkerier frisketappet fra kedlerne. Vi står klar til at tage imod jer på destilleriet. Er I et mindre antal så book direkte i kalenderen, ellers kontakt og så finder vi den løsning der passer jer.