For virksomheder

Vi har masser af spændende løsninger til dig og din virksomhed. Gaveæsker, rundvisninger og online smagninger. Eller måske I skal have jeres helt egen Spiritus? 

Gaveæsker

Skal medarbejderne forkæles med en GT gaveæske? Vi kan sammensætte æsker efter jeres behov, og eventuelt kombinere det med en Private Label flaske. Skriv til os på hello@radiusdistillery.com så finder vi den helt rigtige løsning til jer.

private label gin

Private Label

Vi nyder at udvikle nye opskrifter i samarbejde med alt fra restauranter, hoteller og virksomheder. Nye ingredienser giver nye udfordringer og nye gins – og vi lever for udvikling.
Ring eller skriv til os så finder vi mulighederne sammen.

Rundvisninger og smagninger

Vi elsker at få besøg – at vise rundt og fortæller vores historie. Og ikke mindst at lade jer smage på vores lækkerier frisketappet fra kedlerne. Vi står klar til at tage imod jer på destilleriet. Vi kan også sørge for bus frem og tilbage, hjælpe til overnatning og let spisning på destilleriet. Skriv eller ring til os, så sammensætter vi den rigtige tur til jeres ønsker. Skriv på hello@radiusdistillery.com

Teambuilding

Tag dine kollegaer med til en skæg og spændende dag på destilleriet. Udover en rundvisning og smagning på destilleriet og vores fadloft, destillerer I jeres firma gin med egen label. Dagen kombineres med en herlig frokost og bus kan arrangeres.

Online smagning eller virtuel fredagsbar

Få den fulde oplevelse af destilleriet og book en privat online smagning. Saml dine kollegaer – sid sammen, eller sammen hver for sig, og bliv guidet igennem vores smagsunivers, historie og produktion.