Teambuilding hos Radius Distillery

Saml dine kollegaer til en skæg og spændende dag hos Radius Distillery. 

Vi tilbyder et teambuilding arrangement, hvor der er tid og ro til at snakke, mens I sammen tilbereder jeres egen gin, spiser en god frokost og nyder en smagning med gin, whisky, æblebrandy på fadloftet. Vi sørger selvfølgelig for at guide jer til at sammensætte en god opskrift, så I får en god og udbytterig dag både socialt og produktmæssigt.

Inkl. i prisen på vores teambuilding arrangement er, at I på dagen får friske vareprøver med på den gin, I har lavet – og vi sørger for, at resten eftersendes med lækker professionel etikette i et design, I selv har lavet med jeres logo. Om I vælger at bruge jeres gin som gave til samarbejdspartnere eller medarbejdere, er helt op til jer selv.

Detaljer:

  • Pris pr. px.: 1200 kr. ex moms pr px., inkl. fem flasker private label-gin pr. person.
  • Antal: Fra 20 px. Mindre grupper kan også gå an. Men kontakt os vedrørende pakkepris.
  • Frokost med drikkevare kan afhængig af ønsker arrangeres med lokale leverandører som eksempelvis Muldiverset, Bogø Brød eller den Thailandske foodtruck Ryoi Rang. Samt drikkevarer fra bla. Bryghuset Møn. Priser fra 100 kr. ex moms pr px.
  • Sprog: Dansk / Engelsk
  • Tid: 4 timer. Hvor: Oremandsgaard Alle 2, 4720 Præstø
  • Vi kan være behjælpelige med bookning af bustransport frem og tilbage eller alternativt anbefalinger til overnatning i området.
  • Skriv eller ring til os på hello@radiusdistillery.com  tlf: 60575860

Udkast til program:  

12:00-13:00: Afvejning af ingredienser og gin sættes over.

13:00-14.00: Frokost

14:00-15.30: Rundvisning og smagning på destilleriet. Vi serverer 6 gins forskellige gins og tager jer med på fadloftet, hvor I får lov at smage på alt fra æblebrandy, whisky og likører.

16:00: Retur med frisk destilleret samples på jeres gin i hånden. Vi flasker og etiketterer resten og sender dem til jer efterfølgende.