Skræddersyet gin til din virksomhed

Private Label Gin

Lad os samarbejde om en gin med en etikette eller opskrift efter dit ønske.
Læs mere

En gin med egen etikette

Vi nyder at udvikle nye opskrifter i samarbejde med alt fra restauranter, hoteller og virksomheder. Til dato har vi samarbejdet med alt fra Wassim Halal, Palægade, Aamanns – ligesom større virksomheder som Freja, Brødrene Dahl m.fl. også har fået lavet en private label gin. Sammenlagt har mere end 140 virksomheder udviklet deres gin med egen etikette hos os. Nye ingredienser giver nye udfordringer og nye gins – og vi lever for udvikling.

Priser for private label gin starter ved 195 kr.+ moms pr. flaske v. 100 flasker. Det er nemt for at få lavet sin egen etikkette – vi har skabelonen klar.

Sådan foregår det:

  • Sender I en logo-fil, laver vi en lækker opsætning til jer. Alternativt sender vi jer skabelonen – og så designer I selv jeres gin.
  • I drømmer om et særligt udtryk – eller måske en særlig ingrediens. Med i prisen følger en samtale med vores Master Distiller om mulighederne i forhold til smag. Og vi er ærlige, hvis vi ikke tror på, at det fungerer. Vi har trods alt allerede arbejdet med alt fra lyng til caviar. Og når du får en gin med egen etikette – er det vigtigt, alle får en god oplevelse.

Kontakt os via kontaktformular nederst, så vender vi tilbage med en skræddersyet private label løsning til dig. Og læs eventuelt hvad folk siger af pæne ting om vores private label på vejen derned. Vi tales ved.

Hør hvad andre synes

“Vi fik en virkelig lækker firmagave fra Radius med vores egen etikette. Hurtig levering og lækkert produkt. Kan kun anbefales.”

PLH Arkitekter

``Radius omdannede et gingko-træ i vores baghave til en signaturgin for vores overnatningssted. Virkelig været en positiv oplevelse for os – og mange glade gæster.``

Hesede Hovedgaard

“Vi lavede i samarbejde en caviar-gin med Radius, som har solgt fortrinligt pga. høj kvalitet. En stor fornøjelse”

Rogn Caviar

Send forespørgsel

Lad os høre, hvad du har i tankerne. Ingen forespørgsel er for lille, stor, for kringlet eller for simpel. Vi ser frem til at høre fra dig.