Sprog

Herregårdsdestilleriet slår dørene op

Lørdag 5. oktober 2019

5. oktober åbner Danmarks første herregårdsdestilleri på Oremandsgaard Gods uden for Præstø. Det skal fejres – og du er inviteret.

Det er starten på et nyt kapitel for Radius Distillery og Oremandsgaard Gods – et kapitel hvor vi sammen skal udvikle gin og æblebrandy og meget mere. Det er på et niveau, hvor vi kan kan konkurrere med det ypperste på markedet.

Produktionen bliver på sigt økologisk, mere end 90% af vores råvarer kommer fra jordene på godset, vi følger årstidens høst, og så bliver virksomheden CO2-negativ opvejet i de mange tusinde æbletræer, vi planter og bruger som fundament for det nye.

Den 5. oktober kan du møde hele teamet bag virksomheden, når vi inviterer indenfor i det nye destilleri. Vi vil, mens du smager på årets nyeste dråber og små batches, fortælle om vores filosofi, de næste års store æblebrandy produktion og hvordan godsets mange kvadratkilometer marker og skove bliver omdrejningspunktet for produktionen, både når det kommer til de smagsgivende botanicals til gin, kornet til en ny whisky og æblerne der bliver til brandy.

Derefter stilles der skarpt på smag og cocktails, samtidig med at der bliver tid til at se destilleriet, produktionen og loftet hvor fadene opbevares under uglens vingesus.

Deltagelse er gratis. Det samme er smagsprøver!

Program

14.00: Dørene åbner. Kaffe & æblemost

14.30: Velkommen i det nye destilleri!

14.40: GTs, smagning, cocktails & fremvisning af destilleriet

15.30: Velkommen til de gæster der kommer senere!

…fortsat smagning!

16.45: Afrunding af eftermiddagsprogrammet