Batch No. 042 – Godsets trippel æble gin

350,00 kr. inkl. moms

Godsets familieæble Alfred Hage er helt særligt og findes kun ét sted i verden: i vores æbleplantage i Præstø. Denne gin har 3 dybe nuancer af æble – og alkoholen har vi destilleret fra bunden på selve æblet. Du får sprød syre fra de friske æbler, den runde sødme fra cideren og dybden i smagen fra destillatet. Irisroden og enebærret giver denne gin karakter – og den brændte kanel underspillede nuancer af røg der blender ind i æblesymfonien.
Drik den ren med en isterning, eller med en tør tonic og et par peberkorn.

Batch No. 42 er produceret i et begrænset antal – der er kun lavet 200 flasker -så skynd dig at få fingrene i din flaske.

(0,5 liter, alc.vol. 43%)

På lager

Giv produktet som gavekort

Klik herunder for give dette produkt til en du kender. Modtageren får tilsendt et gavekort på produktets pris (eksklusiv eventuel fragt) og et link til at bestille produktet.

Beskrivelse

Godt håndværk kræver tid og gode råvarer. Vores målsætning er, at man skal kunne smage de ingredienser, som står på etiketten. I de fleste gængse gins er der ofte op til 40 ingredienser, hvilket gør, at de fleste finder vores ingredienslister atypiske. Det er de i grunden ikke. Vi tager bare færre råvarer og lader dem smage igennem.