190 L Æblebrandy på romfad

-20% rabat

78.000,00 kr. inkl. moms

Du køber dit helt eget 190 L æblebrandy-fad.
BEMÆRK der kommer en ekstra regning på ca. 36.500 kr., når du henter flaskerne, da vi først løfter afgiften af alkoholen, når fadet tappes. Et beløb der reduceres, hvis man aftapper i f.eks. 58%. Prisen pr. flaske anslås til at blive ca. 298 kr. pr. flaske inkl. moms og afgifter. Men det er med forbehold for fordampning kan være både større og mindre samt at skatter og afgifter kan ændre sig. Igen med forbehold for fordampningen svarer andelen til ca. 450 flasker.

Beskrivelse

Hvor franskmændenes Calvados udelukkende laves på most, har vi valgt at gære og destillere på hele æblet, da der sidder udpræget meget smag i skrællen. Vi har udviklet vores egen metode, hvor vi kværner hele æblet så aromastofferne og frugtnoterne i rådestillatet bliver rigere, og forskellen smages tydeligt i det du ender med i glasset.

Æblebrandyen kan tappes efter 3 år, hvis vores Master Distiller kan stå inde for kvaliteten. Hvis ikke han mener den er god nok endnu, må du væbne dig med lidt yderligere tålmodighed, til du ser hans store og brede smil.

Vi bruger ikke billige shortcuts som 20/30/50 liters fade, vi bruger kun de originale minimum 190 og 220 liters fade til lagringen.

Har du spørgsmål ringer bare på 22 87 84 87.