Musik på destilleriet

Vi afholder musikalske events på destilleriet imellem kobberkedler og spirituøse dråber. Følg med herinde og skynd dig at købe dine billetter da der ikke er mange pladser. 

Den 17. august 2023 kl 20:00
En aften med Susan O’Neill

Vi varmer op til Kultursalonerne på Gisselfeld med Susan O’Neill foran kobberkedlerne i destilleriet.

Irske Susan O’Neill også kendt under kunstnernavnet SON, har brugt de sidste par år på at finpudse sit håndværk som soloartist. Hun er en sangskriver af skjulte dybder med en tidløs stemme. Lige nu er hun Irlands bedst bevarede hemmelighed, men med udgivelsen af albummet ‘In The Game’ i samarbejde med Mick Flannery, er det ved at ændre sig.

Med ‘In The Game’ er Susan blevet nomineret til Choice Music-prisen og RTÉ Radio 1 Folk Awards for ‘Årets album’, ‘Årets kvindelige folkekunstner’ og vandt prisen ‘Best Original Folk Track’ for samarbejdssangen ‘Chain Reaction’. Susan blev også nomineret til ‘Vanda and Young’-prisen for sin sang ‘These Are the Days’. ‘In the Game’ var den mest solgte irske uafhængige plade i 2021.

Sidste år udkom hun med EP’en ‘Now You See It’, hvorfra titelsangen vandt prisen som ‘Best Original Folk Song’ hos RTE Radio 1.

Vælg mellem to slags billetter:

  1. Billet til koncerten. Dørerne åbnes kl. 19:00 hvor baren er åben med lækre drinks og øl.
  2. Billet til en rundvisning og smagning i destilleriet og på fadloftet inden koncerten starter. Vi mødes kl. 18:00 og sammen går vi turen rundt, og smager på udvalgte dråber og slutter turen af med en GinTonic i kan nyde imens i venter på at koncerten starter.