1/20 190 L whisky på Bourbonfad

4.800,00 kr. 6.000,00 kr. inkl. moms

-20% rabat

Du køber 1/20 af 190 L whisky-fad.
BEMÆRK der kommer en ekstra regning på ca. 2.300 kr. når du henter flaskerne, da vi først løfter afgiften af alkoholen, når fadet tappes. Prisen pr. flaske anslås til at blive ca. 361 kr. pr. flaske inkl. afgifter. Men det er med forbehold for fordampning kan være både større og mindre samt at skatter og afgifter kan ændre sig. Igen med forbehold for fordampning svarer andelen ca. til 23 flasker.

Beskrivelse

Hvad er det for en whisky, jeg køber?

Vandet i whiskyen er fra vores egen kilde, og byggen planter og høster vi selv. Oremandsgaard er på 5. generation kendt for sin særlige maltbyg, som tipoldefar Alfred Hage startede op i 1800-tallet. Oremandsgaard har været økologisk siden 1967, længe før der fandtes noget Ø-mærke. Derfor er jorden ren og fri for pesticider, og det kan du smage i vores whisky med råvarer fra godset. Whiskyen produceres i vores column pot still, og rådestillatet lagres herefter på første klasses Sherryfad, som vi har købt af vores god ven Lorenzo i Jerez.

Whiskyen kan tappes efter 3 år, hvis vores Master Distiller kan stå inde for kvaliteten. Hvis ikke han mener den er god nok endnu, må du væbne dig med lidt yderligere tålmodighed, til du ser hans store og brede smil.

Vi bruger ikke billige shortcuts som 20/30/50 liters fade, vi bruger kun de originale minimum 190 og 220 liters fade til lagringen.