Hvad sker der på destilleriet?

Udover at der naturligvis er gang i kedlerne, har vi i løbet af hele året masser af spændende events på destilleriet. Vi afholder Bondemarkeder på markedspladsen med lokale producenter, Gin-løb, Julemarkeder, Eftermiddags Jazz og andre spændende sager. Herudover er butikken åben hver dag, og er I rigtige nysgerrige kan I booke en privat rundvisning og smagning.

Følg med herinde hvor vi holder jer opdateret.
Vi glæder os til at se jer i løbet af sommeren.

Høstmarked

Lørdag den 18. september.
Endnu en gang samler vi lokale venner & rødder – et fabelagtigt set up af seje producenter og iværksættere fra egnen. Følg med på vores facebook event hvor vi løbende opdaterer hvem I kan møde under parasollerne.
Kom og spis, drik og hyg – og fyld poserne med lokale varer.
Vi GLÆDER os til at møde jer!

Bondens og destilatørens julemarked

Stay tuned..
Naturligvis hejser vi sejl og parasoller igen når julen nærmer sig. Vi sørger for seje lokaler rødder, tæpper og lune lækkerier at varme sig på.
Hold øje her og på facebook, snart kommer vi med datoer.

Rundvisninger og smagninger

Vi elsker at få besøg – at vise rundt og fortæller vores historie. Og ikke mindst at lade jer smage på vores lækkerier frisketappet fra kedlerne. Butikken i destilleriet har åbent hver dag 12-15, men er I ekstra nysgerrige på at høre og se mere om hvordan vi arbejde, se vores fadloft. Så book jeres private rundvisning og smagning. Vi kan også arrangere bustures ude og hjem, og sørge for let spisning på destilleriet. Kontakt os med jeres ønsker.

Priser:
Ved 1-5 personer. 250 kr. pr. px
Ved 6-9 personer. 200 kr. pr. px
Ved 10 eller derover. 150 kr. pr. px