Sommeren 2021

Vi har masser af spændende events på destilleriet igennem sommeren. Vi afholder Bondemarkeder på markedspladsen med lokale producenter, Gin-løb, Eftermiddags Jazz og andre spændende sager. Herudover er butikken åben hver dag, og er I rigtige nysgerrige kan I booke en privat rundvisning og smagning.

Følg med herinde hvor vi holder jer opdateret.
Vi glæder os til at se jer i løbet af sommeren.

Bondemarkeder

Hver 14. dag samler vi seje lokale producenter og iværksættere på markedspladsen ved destilleriet. Her kan I smage og købe Øko grønt, Øko okse grill pølser, lokal honning, de lækreste øko flødeboller, sprødt øko surdejsbrød, italiensk inspireret sandwiches, Poké bowls, øl, masser af gin og meget meget mere. Kom forbi datoerne 3. juli. 17. juli & 31. juli kl. 12-15.
Vi glæder os til at møde jer!

Tag Spritbussen…

Hver torsdag fra uge 27 kører bussen fra busstopstedet ved Feddet camping kl. 12.30 og tager jer med til en rundvisning og smagning på destilleriet. Bussen kører retur kl. 15:00. Turen koster 200 kroner. Tilmeld jer her på siden, og book din plads på den bus der passer dig. Tilmelding senest dagen forinden.

Rundvisninger og smagninger

Vi elsker at få besøg – at vise rundt og fortæller vores historie. Og ikke mindst at lade jer smage på vores lækkerier frisketappet fra kedlerne. Butikken i destilleriet har åbent hver dag 12-15, men er I ekstra nysgerrige på at høre og se mere om hvordan vi arbejde, se vores fadloft. Så book jeres private rundvisning og smagning.

Priser:
Ved 1-5 personer. 250 kr. pr. px
Ved 6-9 personer. 200 kr. pr. px
Ved 10 eller derover. 150 kr. pr. px

Jazz & Gin 24. juli kl. 15:00

Vær med til en herlig eftermiddag under sejlene på pladsen ved destilleriet. Andreas Toftemark Quartet sørger for skønne toner og vi sørger naturligvis for gin i lange baner. Billetpris 100 kr. inkl. en GT.