Hvad sker der på destilleriet?

Udover at der naturligvis er gang i kedlerne, har vi i løbet af hele året masser af spændende events på destilleriet. Vi afholder Bondemarkeder på markedspladsen med lokale producenter, Gin-løb, Julemarkeder, Eftermiddags Jazz og andre spændende sager. Herudover er butikken åben hver dag, og er I rigtige nysgerrige kan I booke en privat rundvisning og smagning.

Følg med herinde hvor vi holder jer opdateret.
Vi glæder os til at se jer i løbet af sommeren.

Advent på destilleriet

Weekenderne 11+12 december & 18+19 december
De kommende adventsweekender hygger vi lidt ekstra på destilleriet. Vi er en del af Jul på Hjul, som er et fremragende arrangement der guider dig rundt til områdets seje og kreative sjæle.

Når du besøger os, kan du udover at smage på vores hele nye lækkerier som Æblegløgg og fadlagret juleakvavit, finde julens fine grantræ hos nissen John og nyde lune vafler med økologisk fra Mosters Is
Vi GLÆDER os til at møde jer!

Bondemarked

Hold øje med datoer for 2022
Naturligvis hejser vi sejl og parasoller igen i 2022. Vi sørger for seje lokaler rødder, tæpper og lune lækkerier at varme sig på.
Hold øje her og på facebook, snart kommer vi med datoer.

Rundvisninger og smagninger

Vi elsker at få besøg – at vise rundt og fortæller vores historie. Og ikke mindst at lade jer smage på vores lækkerier frisketappet fra kedlerne. Butikken i destilleriet har åbent hver dag 12-15, men er I ekstra nysgerrige på at høre og se mere om hvordan vi arbejde, se vores fadloft. Så book jeres private rundvisning og smagning. Vi kan også arrangere bustures ude og hjem, og sørge for let spisning på destilleriet. Kontakt os med jeres ønsker.

Priser:
Ved 1-5 personer. 250 kr. pr. px
Ved 6-9 personer. 200 kr. pr. px
Ved 10 eller derover. 150 kr. pr. px