Tilbud

220 L Whisky på Sherry Olorossofad

DKK96.000,00 DKK76.800,00

Kategori:

Beskrivelse

Drømmer du om at købe din dit eget whiskyfad? Vi har arbejdet kompromisløst på at udvikle et rådestillat, der i videst muligt omfang afspejler de fantastiske råvarer, vi har her på godset. Hvor man normalt frasier malten fra urten, har vi udviklet vores eget metode, hvor malten destilleres med i kedlen.

Råvarene bag destillatet

Oremandsgaard har været økologisk siden 1967, længe før der fandtes noget Ø-mærke. Derfor er jorden ren og fri for pesticider, og det kan du smage i vores whisky med råvarer fra godset.

Vandet i whiskyen er fra vores egen kilde, og byggen planter og høster vi selv. Oremandsgaard er på 5. generation kendt for sin særlige maltbyg, som tipoldefar Alfred Hage startede op i 1800-tallet. Whiskyen produceres i vores column pot still, og rådestillatet lagres herefter på første klasses Sherry fade.

Hvornår kan jeg tappe min whisky?

Whiskyen kan tappes efter 3 år, hvis vores Master Distiller kan stå inde for kvaliteten. Hvis ikke han mener den er god nok endnu, må du væbne dig med lidt yderligere tålmodighed, til du ser hans store og brede smil.

Vi bruger ikke billige shortcuts som 20/30/50 liters fade, vi bruger kun de originale minimum 190 og 220 liters fade til lagringen.

Yderligere information

220L

Du får dit helt eget fad. Bestemmer selv hvornår det skal høstes.

20 L

Du får 1/11 af et fad.

10 L

Du får 1/22 af et 220 L fad.